2012-06-09 07:13:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - ma magára haragíthat valakit

Napi horoszkóp június 9-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy váratlan információ kavarja fel a lelkét. Olyan ismeret birtokába jut, amit sehogy sem tud magában tartani. Mielőtt azonban sietve tovább adná, gondolja meg, kire és milyen terheket ró ezzel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Érzékeny és sértődékeny hangulatban kezdi a hétvégét. Talán jót tenne, ha egy kicsit elmenne otthonról, hogy a távolból is megszemlélje a helyzetét. Egy kis kerékpározás a friss szélben, és már nem is olyan borzasztó semmi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az emberismeret terén bizony még lenne mit tanulnia. Talán nem látja teljesen tisztán azoknak a lelkivilágát, akik körülveszik önt. Ezért aztán előfordulhat, hogy ma csalódni fog valakiben, akiben korábban maximálisan megbízott.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha eddig pártalan lett volna, akkor most olyan időszak következik be az életébe, amikor végre emberére akadhat. Ha viszont van már társa, akkor mostantól sokat erősödhet a kapcsolatuk. Ehhez egy közös vízi túra is hozzájárulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma magára haragíthat valakit, aki igazán nem ezt érdemelte volna meg. Úgy látszik, az Oroszlán néha még abba is beleharap, akit szeret. Meglehet, csak pajkosságból teszi, de az illetőnek jobban fáj, mint azt ön gondolta volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jót tenne végre egy kis lazítás önnek. Szervezzen valami közös programot a családjával, és kerülje a munka minden formáját. A takarítás tilos, a főzés még megengedett, de csakis valami különlegeset, amiben nagy kedvét leli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Gondolja végig, mi minden történt a közelmúltban, és mik jelentették a kiutat. Sokat tanulhat magáról, és az emberek természetéről is. Talán ugyanabba a hibába esett, mint amazok. Ne rója fel nekik a hibákat, amikben ön is vétkes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne hallgasson az ösztöneire: most az egyszer félrevezethetik önt. Valami bizonytalanságot hozhat az életébe, de ez a bizonytalanság lehetővé teszi azt is, hogy az élet fősodrába visszataláljon. Engedje el magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Márpedig ez lenne a lényeg, nemde? Minden vita, veszekedés és baj, csak azért van, hogy erre folyton újra rájöjjenek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma madarat lehetne fogatni önnel, olyan víg a kedve. Lehet mégis valaki, aki el akarja rontani a hangulatát. Méghozzá merő irigységből. Meglehet, valami összeköti az önök sorsát. Tisztázza a szálakat, és ha lehet – szakítsa el!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Tele van energiával, és hiába is van itt a hétvége, mégis munkálkodással telik a napja. Sok mindent tisztába tehet, és különös módon, amit kívül tesz, az, mintha belül is hatna. A pincéből felhozott régi holmi felébreszt elmúlt érzéseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napja a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon. Vagy esetleg az történt önnel, ami korunk népbetegsége, hogy már ki sem tud kapcsolódni? Kezdje a mobilja és a számítógépe kikapcsolásával!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: